Pankūkas tiek uzskatītas par vienu no daudzpusīgākajām brokastīm lielākajai daļai mūsu valsts iedzīvotāju. Tās ir ātras, biezas pankūkas, kuras nav ilgi jāmīca un jācep.
Pankūkas var pagatavot no pavisam nedaudzām sastāvdaļām.Bieži vien pietiek ar miltiem un kefīru, sāli un cukuru. Var cept pankūkas ar raugu vai bez.
Tomēr, lai iegūtu garšīgas pūkainas pankūciņas, ir vērts zināt dažus noteikumus. Piemēram, pirms cepšanas mīklai ir jāļauj nostāvēties.Pastāstīsim, kā pagatavot pankūkas uz kefīra bāzes.
Sastāvdaļas kefīra fritēm:
kefīrs – 500 ml;
cukurs – ēdamk;
sāls – ½ tējk;
olas – gab;
milti – 440 g;
cepamā soda – ½ tējk.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- 55 gadu vecumā atradu jaunu dzīves jēgu 7 vienkāršās lietās, jo ir dzīvot sarežģīti ir grūtiby Rinalds Bergmanis
- Kaimiņam neizdodas atrast otro pusīti. Kad aprunājāmies, sapratu, kādas ir viņa prasībasby Rinalds Bergmanis
- Netālu no ciemata Valmieras novadā vīrietim vairākas dienas pēc kārtas izdodas nofilmēt divus pieaugušus lāčus (+VIDEO)by Laura Blūma