Pankūkas tiek uzskatītas par vienu no daudzpusīgākajām brokastīm lielākajai daļai mūsu valsts iedzīvotāju. Tās ir ātras, biezas pankūkas, kuras nav ilgi jāmīca un jācep.
Pankūkas var pagatavot no pavisam nedaudzām sastāvdaļām.Bieži vien pietiek ar miltiem un kefīru, sāli un cukuru. Var cept pankūkas ar raugu vai bez.
Tomēr, lai iegūtu garšīgas pūkainas pankūciņas, ir vērts zināt dažus noteikumus. Piemēram, pirms cepšanas mīklai ir jāļauj nostāvēties.Pastāstīsim, kā pagatavot pankūkas uz kefīra bāzes.
VIDEO:
Sastāvdaļas kefīra fritēm:
kefīrs – 500 ml;
cukurs – ēdamk;
sāls – ½ tējk;
olas – gab;
milti – 440 g;
cepamā soda – ½ tējk.
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Svinējām jauno gadu savā Alūksnes mājā, bet tad atbrauca vīramāte ar saviem salātiem un mums visu izjauca: stāstu
- Ar vienu slepeno sastāvdaļu: jauna “Siļķe kažokā” recepte no manas radu ģimenes
- 6 Ķīniešu zodiaka zīmes 22. novembrī sagaidīs milzu veiksme pēc pēdējām grūtībām
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- “Man vajag pauzi…”: dziedātājs un TV šovu vadītājs Markus Riva nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)








