Pankūkas tiek uzskatītas par vienu no daudzpusīgākajām brokastīm lielākajai daļai mūsu valsts iedzīvotāju. Tās ir ātras, biezas pankūkas, kuras nav ilgi jāmīca un jācep.
Pankūkas var pagatavot no pavisam nedaudzām sastāvdaļām.Bieži vien pietiek ar miltiem un kefīru, sāli un cukuru. Var cept pankūkas ar raugu vai bez.
Tomēr, lai iegūtu garšīgas pūkainas pankūciņas, ir vērts zināt dažus noteikumus. Piemēram, pirms cepšanas mīklai ir jāļauj nostāvēties.Pastāstīsim, kā pagatavot pankūkas uz kefīra bāzes.
Sastāvdaļas kefīra fritēm:
kefīrs – 500 ml;
cukurs – ēdamk;
sāls – ½ tējk;
olas – gab;
milti – 440 g;
cepamā soda – ½ tējk.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Modes eksperti nosauc vismodernākos 2025.gada audumu rakstus: modes dāmas jau papildina savus skapjusby Laura Blūma
- Šī ir kļūda, ko noteikti pieļauj puse saimnieču – pārtrauciet turēt vaļā veļas mazgājamās mašīnas durvisby Anete Vītola
- Vistas krūtiņa nekad vairs nebūs sausa, ja pagatavosiet to šādi – tā būs labāka nekā restorānāby Anete Vītola